UX & UX DESIGN

UX och UI kanske låter komplicerade för dig, men vad är egentligen sjäva grejen?

I slutändan handlar allt om attityden under designprocessen för din produkt, till exempel din hemsida eller internetbutik. Det betyder att vi bryr oss både om din produkts affärsprestation OCH dess användbarhet för framtida kunder.

Så hur gör vi det? Skrolla ned för att få reda på det!

macbook-uxanddesign
infobox icon
infobox icon
infobox icon
infobox icon
infobox icon
infobox icon

.01

UNDERSÖKNING

Vi börjar med att hitta all nödvändig data för att möjliggöra designprocessen. Vi tar reda på allt om dina framtida kunder, även deras behov och erfarenheter. Vi identifierar problemen som de kämpar med och verifierar våra idéer för att hitta mötpunkten mellan dina affärsmål och slutanvändarens behov. VI undersöker också din marknad för att skapa en grund för hållbar framgång.

.02

ANALYS

Analys av samlad information präglar vår inledande vision för ditt projekt, vilket vi sedan kan fokusera mot olika scenarion och potentiella beslut om funktinaliteter. Dessa skulle kunna lyda: Måste Ha, Borde Ha, Trevligt Att Ha

Inte en så dålig process hittills, inte sant?

.03

DESIGNING

Under denna fas designar vi användarflöden, skapar första utkast och bygger mock-ups, till en början enkelt men vartefter mer komplicerat och autentiskt. Detta inkluderar klickbara och animerade grafiska inslag. Vår designprocess är full av upprepningar: prototypen testas, ändras och testas igen ända tills vi når en design som är utomordentlig.

.04

PRODUKTION

Målinriktad grafisk design konceptualiseras, godkänns och skickas vidare till vårt utvecklings-team. Vi skapar ett schema som vi kan se över tillsammans med dig: detta ger dig möjligheten att hänga på genom implementeringen. Genom hela utvecklingen kommer din produkt att rutinmässigt testas och testas ändå tills den når perfektion.

Inte bara bra.... P-E-R-F-E-K-T

.05

VI GÅR LIVE

Allas favoritdel: Vi går live med ditt projekt. Tror du att det är slutet? Inte för oss. Alla nyfödda behöver uppmärksamhet, omtänksamhet och stöd. Vi stannar hos dig för att säkerställa att allt fungerar som det ska med problemlösning och förbättring när det än behövs.

När din bebis äntligen har växt upp och är redo att möta världen är det okej att gråta en glädjens tår.

.06

SAMMANFATTNING

Vår UX & UI- designprocess är framgångsrik och testad. Vi är flitiga, erfarna och motiverade att förse dina strategier och mål med en produkt som är elegant, effektiv, pålitlig och gjord så att kunderna ryser av spänning

Och om vi låter som om vi är fast i samma hjulspår vad gäller utvecklingsprocessen, så behöver du inte oroa dig inte: Vi vet alltid hur vi ska anpassa efter dina individuella krav på budget, schema, resurser och prestationsmål.

Lita på oss, vi har gjort detta förut. Vi ser framemot att göra det för dig!

Gå en mil i deras skor

Nu är det möjligt eftersom vi har byggt en modern och uppdaterad hemsida åt våra kunder, skapad i Magento 2. Vi utformade hemsidan med vår egen Advox grafiska design, även med en del integrationer till leveransdföretag (InPost & andra) för att göra kundernas liv något enklare.

Ett litet hemland i vår virtuella värld.

I motstats till vad du antagligen tror, finns det för oss ett liv bortom e-handeln. Det är därför som vi har beslutat oss för att skapa Kalisz Virtuella Fotomusuem. Det gjordes som en en-sida, med hjälp av Zends ramverk och AJAX.