SYMFONY DEVELOPMENT

Symfony är ett ledande ramverk för PHP programmeringsspråk.

Det används för att skapa hemsidor och online-appar. Detta tack vare framstående flixibilitet och robust säkerhet - Används idag av BBC, MTV och många fler.

Advox Studio är en erfaren och trovärdig Symfony-utvecklare. Här är några av anledningarna till varför dessa plattformar kanske är perfekt för ditt företag.

macbook-phpframeworks
infobox icon
infobox icon
infobox icon
infobox icon

.01

DU VILL HA ÖVERLÄGSEN FLIXIBILITET

Symfony 3 är en open-source plattform vilket har stimulerat en stor och kapabel utvecklings-community som levererar innovativa tillägningar och förstärkta funktionaliteter på en daglig basis. Fördelen för användare är uppenbar; Symfony:s korrekta konfiguration ger det möjlighet att göra vad du än vill att det ska göra.

Denna flexibilitet innebär att prestationer kan vara skräddarsydda över hela industrier, specialiteter, språk, kompatibiliteter och mer... sånt kan vi!

.02

DU VILL HA OPTIMAL EFFEKTIVITET

Symfony är konstruerat för att använda PHP-språket extremt effektivt.

Den nivån av optimering minskar tiden, resurserna och ansträngningen som måste läggas ned under utvecklingen och testandet.

.03

DU VILL HA SÄKERHET SOM DU KAN LITA PÅ

Hemsidor baserade på Symfony utmärks för deras framgångsrikt prövade säkerhet och begränsade sårbarhet.

Vi kan skapa hemsidan eller applikationen med bästa säkerhetsförmåga.

.04

DU VILL HA ENKELTHET OCH STÖD

Om problem uppstår? Tech-supporten för utvecklare är tillgänglig 24/7, tillsammans med lättförståeliga bibliotek med övrig hjälp. Våra klienter åtnjuter den högsta pålitligheten som erbjuds.

Om du gillar att tjäna pengar kommer du att älska

MM PRIME

Modern samarbetshemsida skapat på PHP-Zend-ramverket. Vi var ansvariga för hela projektet, från design till back-end-utvecklingen med anpassad CMS och klinetpanel.

Ett litet hemland i vår virtuella värld.

I motstats till vad du antagligen tror, finns det för oss ett liv bortom e-handeln. Det är därför som vi har beslutat oss för att skapa Kalisz Virtuella Fotomusuem. Det gjordes som en en-sida, med hjälp av Zends ramverk och AJAX.