MAGENTO

Om du läser detta,

känner du troligtvis redan till MAGENTO!.

Och det är en bra sak! Om inte, har du här en snabb beskrivning: Magento är en open-source e-handlesplattform som används av drygt 250 000 företag och organisationer världen över. Nike-butiken? Magento. Olympus? Magento. SEAT, Munchkin, Rosetta Stone, CDP? Alla använder sig av Magento.

macbook-magento
infobox icon
infobox icon
infobox icon
infobox icon
infobox icon
infobox icon

Varför valde dessa världskända varumärken, tillsammans med hundratusentals andra företag, stora som små, att bygga sin e-handel med hjälp av Magento?

För att Magento är kraftfullt, mångsidigt, pålitligt och ger dem exakt vad de vill ha... Och Magento kan göra samma sak för dig.

Vi är Advox Studio, Magento-experter och en officiell Magento-partner. Oavsett vilken bransch som är din - mode, detaljhandel, elektronik, konst & underhållning, vård och mycket mer - så kan vi förse dig med en Magento-lösning som förstärker tillväxten för din organisation och ökar din konkurrensförmåga

Efter nästan ett årtionde av konstant utveckling, erbjuder Magento lösningar som gör ditt företag bättre lämpat för att hantera resurser, maximera effektivitet, och för att förse dina kunder med en utomstående e-handelsupplevelse

.01

ROBUSTA E-HANDELS FUNKTIONALITETER

ecommerce functionalities icon

Regelbaserade befodringar och kupongmekanismer

ecommerce functionalities icon

Kundgrupper och användarroller

ecommerce functionalities icon

Produktrecensioner

ecommerce functionalities icon

Varningar för tunnt lager

ecommerce functionalities icon

Önskelistor

ecommerce functionalities icon

Flexibla attribut

ecommerce functionalities icon

Anpassningsbara filter

ecommerce functionalities icon

Navigering i flera lager

ecommerce functionalities icon

Tredje part-intergration (PayPal, DHL, UPS, Fed Ex och fler)

.02

OPEN SOURCE KOD

Vad betyder egentligen det?

Det betyder att du kan justera din Magento e-handel för att erbjuda det bästa av det bästa. Du får all makt, mångsidighet och effektivitet som Magento erbjuder, tillsammans med obegränsad anpassning då plattformen är gratis att ladda ned, installera och modifiera.
De bästa Magento-utvecklarna kan förse dig med exakt den prestation din organisation behöver för att blomstra.

.03

MODUL-ARKITETKTUR

Det innebär att det alltid finns rum för att ge dig mer... av allt!

Magentos flexibilitet tillåter dig oändlig justering och förmågan att expandera i vilken riktining som helst, genom att bjuda in utvecklare till att skapa en gemenskap av moduler med tusentals färdiggjorda lösningar. Välj vilken funktion som helst, du kommer ändå att kunna få hjälp med vad du vill göra.
I nuläget finns det över 25 000 Magento-applikationer tillgängliga, de flesta är gratis eller väldigt prisvärda. Extensions för att hantera presentkort, belöningspoäng, lojalitetsprogram, nätverk med dotterbolag, avancerade sökmotorer - allt du behöver finns redan hos oss.
Och vi kan leverera det till din dörr. Dessutom kan vi skapa nya moduler för dig, byggda precis efter dina anvisningar.

.04

SKALBARHET

Hur många varor har du i sortimentet?

Onödig fråga! Magento bryr sig inte. Det är optimerat att med enkelhet hantera vilken butiksstorlek som helst, oavsett om du har 10 produkter eller 10 000. Tack vare effektiv indexering, kan Magento i nuläget hanter 500 000 produkter och några butiker har över 1 miljon SKUs!

.05

FÖRMÅGAN ATT HANERA ÅTSKILLIGA BUTIKER

Kanske blir din produktdiversifiering bättre tjänad av flertalet butiker? Eller så vill du organisera utefter region? Eller så kanske du behöver specifiera tjänsteleverantör baserat på markanden?

Magento är redo för dig! Berätta för oss om du behöver flera butiker, vi kan göra så att du, via Magento, kan hantera dem från samma administratörpanel
Ja, vi vet, det är grymt!

.06

SÖKMOTOROPTIMERING

Effektiv SEOs är viktigt för din försäljning - det ger dig en starkare förmåga att samarbeta med kunderna och marknadsplatsen. Vi ska vara ärliga: Magento kommer inte att göra det av sig självt, men det kan hjälpa dig en hel del.
Magento genererar SEO-vänliga URLs och sitemaps, den sorten som Google älskar att rangordna över dina konkurrenter. Den låter dig också att definiera meta-data på ett väldigt smidigt och användbart sätt. Bäst av allt, Magentos avancerade SEO-verktygslåda kan förlängas ytterligare med plug-ins - du kan välja den SEO-prestationen som du behöver och vi kommer få det att ske!

.07

SÄKERHET

Det är en prioritet som inkluderar datasäkerhet, transaktionssäkerhet och filskydd. Det finns många faror online och 100% säkerhet är en myt.

Megonto förstår det och förser dig med regelbundna uppdateringar. Plattformen är hela tiden testad av gemenskapen av utvecklare och säkerhetsexperter.

 • START

 • 01

  Vi tar emot din förfrågan - hej, trevligt att träffas!

 • 02

  Låt oss prata! En konsultation ger oss möjlighet att förstå vad du behöver och dela med oss av eventuella lösningar.

 • 03

  Vi analyserar dina konkurrenter (de gör antagligen någonting rätt).

 • 04

  Ett första förslag.

 • 05

  Utveckla ett schema så att du har förmågan att följa med och att ha koll på framstegen.

 • 06

  Så fort du skriver på vårt tjänsteavtal sätter vi igång och börjar jobba.

 • 07

  Vi skapar en generalskiss av ditt projekt, så att det inte blir några överraskningar.

 • 08

  Börja med grafisk design.

 • 09

  Vi skapar uppdrag i progress-tracking appar (JIRA, Redmine), avslutar dem och testar medan vi jobbar.

 • 10

  Genom hela processen har vi kontakt med dig, för att diskutera olika utmaningar och de lösningar kommit fram till.

 • 11

  Game on! Du får en fullt fungerande butik som är redo att hantera trafik och intäkter.

 • 12

  Vi är fortfarande här. - Du får all teknisk support och all typ av assistans som är nödvändig för att göra det mesta möjliga av din butik.

VÅR

PROCESS

Ovanlig butik

EWPA

Butik skapad på Magento-plattformen, designad för presentationen av icke standardiserade produkter. Vår klients hemsida behövde en förändring så den blev helt uppdaterad - vi är ansvariga för den nya designen och baksidan.

Multisupplement hos

POWERBODY

Vår klient har beslutat sig för att uppdatera sitt gamla e-handelssystem. Vi utvecklade butiken på Magento-plattformen med många anpassade moduler. Vi skapade också anpassade ERP- och CRM-system, synkroniserade med varandra.

Modebutik

AMBIGANTE

Butik skapad på Magento-plattfromen, designad för att göra shopping enklare och trevligare. Tack vare nytt utseende och UX-design blev hemsidan både användarvänligare och enklare att utforska.