FRONT-END

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Du får aldrig en andra chans att göra ett bra första intryck, så du frågar dig själv - blir besökare kära i DIN hemsida, eller någon annans?

På Advox Studios förstår vi det enorma värdet av front end - utveckling och vi vet hur man gör det för att få det att funka förjust dig!

macbook-frontend
infobox icon
infobox icon
infobox icon
infobox icon
infobox icon

.01

INNOVATIVA TEKNOLOGIER

.02

KLIENTER KÖPER MED ÖGONEN

Det är därför bra utseende erbjuder premium-appeal. Men det kräver mycket arbete för att få fram det bra utseendet, bland annat att ha ett team redo att hjälpa dig att konvertera utseende, designs och funktionalitet till en sammansatt och svarande front-end som "poppar"

Det kan vi!

.03

KRITISKA DETALJER

Effektiv front-end-utveckling handlar om att ta hand om detaljerna som skiljer din hemsida från massans. Vi kodar picture-perfect sidstrukturer, skapar imponerande och slukande animationer, och designar uppfinningsrika interaktioner. Allting är optimerat för både stationära och mobila enheter - Responsive Web Design (RWD) är standard för alla väldesignade projekt.

.04

KVALITET VS KVANTITET

Exceptionell front-end-utveckling kräver förståelse för vad som är "precis perfekt" och "för mycket". Det är enkelt att fastna i grafiken, specialeffekter och tillbehör, men det är lite svårare att veta var linjen ska dras för att garantera bästa möjliga prestation och överlägsen cross-device kompatibilitet.

Din hemsida behöver vara attraktiv och tilltalande utan att offra hastighet eller tillgänglighet... och vi kan hjälpa dig med det!

.05

VI HAR DEN KUNSKAPEN

Vi har också talangen, och viljan att vara innovativa, och en oöverträffad hängivnehet till våra kunder. Till stor makt, följer stort ansvar, eller det har vi i alla fall fått berättat för oss. Våra front-end-utvecklare är redo att använda den makten för att göra ditt projekt fantastiskt - vi känner till teknologierna och hur man använder dem ansvarsfullt.

Vi säger det en gång till - du är välkommen.

Om du vill öka dina intäkter kommer du att älska

MM PRIME

Modern samarbetshemsida skapat på PHP-Zend-ramverket. Vi var ansvariga för hela projektet, från design till back-end-utvecklingen med anpassad CMS och klinetpanel.

Det är en historia om en

GLUTENFRI VÄRLD

För vår kund skapade vi en butik på Joomla-plattformen som var avsedd för att presentera glutenfria produkter. Vid sidan om utvecklingen hade vi ansvar för de nya visual och UX-designen.

Helt nytt kontor

när du än behöver

Ett nytt Wordpress-baserat utseende på hemsidan. När vi hade ansvar för design och utveckling, förberedde vi en modern hemsida genom att använda en okonventionell design och attraktiva animationer för att presentera företagets erbjudande.