OM OSS

Vilka är vi?
Vad gör vi?

Lär känna vårt team och varför det är så kul att jobba med oss.

Nya projekt är inte bara en utmaning. Det är äventyr!

HUR VI JOBBAR

Scrum är vårt andraspråk. Vi utvecklar med en agil metod i fulla sprinter. Hela tiden för att förutse och hantera hinder. Men det handlar inte bara om att följa regelboken.

Utvecklararvärlden står inte stilla, inte vi heller. Vi håller oss uppdaterade med tidens utveckling och följer riktlinjer i enighet med Agile Manifesto, men vi inser också att utveckling har en rik tradition av framgångsrika alternativa organisatortiska ramverk.

VI ÄLSKAR ATT NÅ VÅRA MÅLSÄTTNINGAR

Resultat är prioriterat. När vi tar beslut, har vi alltid dina önskemål och utmaningar i åtanke. Vi inser vikte av effektivitet och cost-benefit relationer, för att de dirket påverkar resultat.

När du väljer att ta med oss ombord på ditt projekt är det inte bara en affärsrelation för oss. Det är en utmaning, ett äventyr och en möjlighet för oss att utnyttja vår talang för att finna en ny lösning. Detta är någonting som vi tycker är väldigt roligt!

Vi försvinner inte bakom en gardin för att utföra vår magi, vi är medvetna om att är intresseradE av processen i sig såväl som resultatet. Tack vare JIRA och Redmine - spårningsmjukvaror som vi använder för att på ett effektivt sätt hantera ditt projekt - kan du förbli informerad och vara delaktig i hela processen.

UNIK ATMOSFÄR

Deadlines, mål, benchmarks och mått - dessa ord kan göra det svårt att förstå vår process. Det är därför vi håller oss borta från oförståerliga nyckelord och istället har ett roligt och hjälpsamt kontor.

Vi har upprättat en god balans av arbete/fritid för att ha en kreativ och inspirerande arbetsmiljö.

VI TAR DET LUGNT

Några av våra värsta rivaliteter är med oss själva - de dagliga bordsfotbollsmatcherna kan bli på liv och död. Om du inte redan är en expert på spelet kommer du sannerligen att bli det.

Du kommer att vara...

Vi tar hand om våra anställda

Avslappnande
massage :)

Grab a slice
of hot pizza

Dags för en öl

Socialisera med gruppen

Träning, kurser och annat gott och smått

Födelsedagsöverraskning

Multisport

Spel på och utanför kontoret

 • START

 • 2008

  En gång för längesedan, när iphone hade ett uttag för hörlurar, påbörjades vår resa av att ta över IT världen.

 • 2009

  Det är officiellt - Advox debuterar som en interaktiv byrå. Vårt inledande fokus ligger på PPC-reklam, webbanalys och webbdesign.

 • 2009/2010

  Vi bygger vår portfölj och utökar vårt klientdatabas.

 • 2010/2011

  Vi inriktar oss numer enbart på internetprojekt, med vårt massiva team med fem (5) utvecklare.

 • 2012

  Det stora utökandet till åtta personer ger oss möjlighet att behålla vårt momentum samtidigt som vi skiftar vårt fokus mot e-handleln.

 • 2013

  Vi är 12 personer nu, utrustade från topp till tå med professionella verktyg och metoder.

 • 2014

  Vår portfölj visar på våra egenskaper och tillåter oss att ta oss an än större och mer ambitösa projekt. Vårt företag fortsätter att växa!

 • 2015

  20 anställda nu, och ännu mer massage på kontoret så troligen ytterligare fler inom kort!

 • 2016

  Demografikris? Inte alls. Vår Advoxf-familj ärbestår nu av 25 personer, med ännu fler på ingång!

VÅR

HISTORY